Život Designera

Podcast, který vám zlepší den #1

Osnova

Zrovna jsem dorazil do kanceláře, odložil si batoh, vytáhl notebook. Tenhle trojboj známe všichni. Co ovšem bylo dnes jinak? Dostal jsem nutkavou potřebu zasednout a sepsat vám článek. Donutil mě k tomu podcast, který jsem poslouchal po cestě. Zlepšil mi den a věřím, že ho zlepší i vám.

Dnes ráno mi ve schránce přistál e-mail od Tomáše Sobela s jeho novým podcastem Vaše jméno je vaše značka. Podcast nabral za svou existenci neskutečně na kvalitě a osobitosti, i když má pouze 14 dílů. Hltal jsem každou vteřinu perfektně připraveného scénáře a zamyslel se nad tokem myšlenek a životních zkušeností, které Tomáš otevřeně sdílel.

Podcast má úžasnou podkresovou hudbu a Tomášům hlas je tak nějak příjemně relaxační. Prostě jsem jen seděl, koukal z okénka vlaku a kreativně odpočíval. Podcast mi skončil na schodech kanceláře, a proto jsem neváhal a vrhnul se do šíření osvěty dál než za hranice svých sluchátek. Samozřejmě nemá smysl dále o podcastu mluvit a raději přiložím odkaz, protože výsledek mluví za vše.

Určitě navštivte Tomášův web vasejmenojevaseznacka.cz

Pokud si na tento mini článek, Tomáši, narazil (ať už náhodou nebo stalkováním Google Analytics), tak ti chci poděkovat za úžasnou tvorbu na naší malé scéně. Tvůj podcast je opravdu prvotřídní.

Podcast